Prema nezvaničnim informacijama, šest osoba povređeno je u eksploziji plinske boce koja se dogodila u Čika Ljubinoj ulici u centru Beograda, u lokalu brze hrane. Teško je povređena žena koja radi u lokalu.

Deo ulice, u kojoj se nalazi lokal, je zatvoren, a kako saznajemo među povređenima su i radnice brze hrane, u kojoj je došlo do eksplozije. Eksplozija se dogodila oko 9 sati, a od siline detonacije uništeni su okolni izlozi, stakla, dok se čak i fasada od zgrade odvalila.

Čika Ljubina ulica, eksplozija, hronika, plinska boca, vatrogasci, policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, prisutan je veliki broj policajaca i vatrogasaca. Na licu mesta je najmanje pet automobila policije, dok je Hitna pomoć otišla.

Čika Ljubina ulica, eksplozija, hronika, plinska boca, vatrogasci, policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prema rečima očevidaca nesreće, slučajni prolaznici i radnici okolnih prodavnica odmah su pritekli u pomoć povređenim radnicama brze hrane.

„Eksplozija u Čika Ljubinoj, izgleda da je plinska boca u radnji brze hrane. Nekoliko povređenih. Brzom reakcijom prolaznika i zaposlenih u okolnim radnjama iz radnje izvučeno dvoje povređenih. Eksplozija jednu osobu izbacila na pločnik. Užas!“, napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži Tviter.

Pojedini očevici eksplozije ispričali su i da se jednom mladiću zapalila kosa.

Goran Vesić, Čika Ljubina ulica, eksplozija, hronika, plinska boca, vatrogasci, policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, na lice mesta stigao je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

#related-news_1

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare