Foto: Facebook

U selu Plandište nedavno se dogodio jeziv zločin, kada su 2. februara otac i sin Marjan J. i Nedeljko J. oteli devojku D.M. (18) i silovali. Oni su ubrzo uhapšeni i određen im je pritvor, a kako su ispričali meštani sela, ova porodica je poznata po problemima.

Policiji je prijavljena navodna otmica devojke, a to je uradila njena baba koja je izjavila da joj je unuka odvedena na silu i bez svoje volje.

Policija je odmah reagovala i u kuću Marjana J. zatekla devojku, koja je onda prijavila Marjana i Nedeljka za silovanje. Po njenim rečima, odveli su je na silu 2. februara i prvo su je silovali i otac i sin, a sutradan samo Nedeljko.

Osumnjičenima za silovanje određen je pritvor do 30 dana.

Žitelji sela za oca i sina, Marjana i Nedeljka J. nemaju dobre reči.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Oni su mi neka rodbina, ali već godinama ne pričam sa njima, jer su mi iz kuće odneli robu u vrednosti od 4.000 evra. Oni su loši ljudi i niko ne priča sa njima. Marjan i pije ispred prodavnice i onda postane još agresivniji. Najviše kradu drva. Mom stricu su prodali drva preko dana a iste noći je došao Marjan, pošto je znao gde su, ukrao ih i prodao na drugo mesto“, kaže za Nova.rs jedan meštanin Margite.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud je prihvatio predlog tužilaštva i odredio pritvor protiv osumnjičenih u trajanju od 30 dana.

Više javno tužilaštvo u Pančevu će u daljem toku istrage ispitivati svedoke događaja, te obaviti potrebna veštačenja.

Meštani naselja Margita u Plandištu ističu da je ova porodica poznata po incidentima i da često prave probleme.

„Nalaze se tamo gde treba i nadam se da će tamo što duže da ostanu, da se selo malo smiri. Sa njima niko ne govori, a zbog njih i zaključavamo kuće. Znam da su Marjana ranije prijavljivali za krađu, dođe policija uhapi ga, al’ eto njega ponovo u selu i nastavi po starom.“, kaže ovaj meštanin Margite.

BONUS VIDEO: Novo hapšenje pedofila u akciji Armagedon

Komentari

Svi komentari (0)