Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Nišlija A. M. uhapšen je zbog sumnje da je 2002. godine sa još dvojicom muškaraca na teritoriji republike Francuske, oteo tri žene koje su primoravali prostituciju i prema kojima su postupali na svirep način, usled čega je jedna od njih preminula. Portal Nova.rs obišao je danas ulici u kojoj se Nišlija krio 20 godina.

Naime, A. M., kome je određen pritvor do 30 dana, proteklih godina je stanovao u Ulici Josifa Pančića u Nišu. Zasad nije poznato kako je uhapšeni Nišlija uspeo da 20 godina izbegne hapšenje.

Na licu mesta nismo zatekli njegovu porodicu.

Inače, osumnjičeni je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Nišu i branio se ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor.

Pročitajte još:

„On se sumnjiči da je 2002. godine sa još dvojicom muškaraca na teritoriji republike Francuske, oteo tri žene koje su primoravali prostituciju i prema kojima su postupali na svirep način, usled čega je jedna od njih preminula“, navela je ranije Policijska uprava u Nišu.

Kako saznajemo, A.M. je sa još dvojicom srpskih državljana Z.R. i B.N. na teritoriji Pariza i Tuluza oteo jednu tada dvadesetsedmogodišnju Francuskinju, Ukrajinku staru 25 godina i Francuskinju srpskog porekla, takođe dvadestpetogodišnjakinju.

„Oni su devojke držali u jednom hotelu, primoravali ih na prostituciju i mučili ih. Pored toga, oni su devojke tukli jer su sumnjali da razgovaraju sa policijom Tuluza. Francuskinja srpskog porekla je od posledica torture preminula. Francuska policija ih je razotkrila, B.N. je pravosnažno osuđen u Francuskoj, Z.R. je preminuo dok je A.M. uspeo da umakne i skriva se dvadeset godina“, navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

BONUS VIDEO: Hapšenje u Staroj Pazovi – pronađen amfetamin

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar