Foto:Facebook

Telo Mihajla Stupara, poznatijeg po nadimku Šmit, iz Prijedora pronađeno je juče pored reke Sane u naselju Raškovac. Za počiniocima se i dalje traga. On je, kako navode tamošnji mediji, od ranije bio poznat policiji.

Učestvovao je u obačunu pre tri godine kada je došao izboden u prijedorsku Opštu bolnicu i zatražio pomoć, a nakon toga policiji otkrio da se sukobio sa sugrađanima Vanjom Vukovićem i Daliborom Railićem, saznaje ATVBL.

Stupar je zadobio više ubodnih rana po leđima, rukama i nogama, ali nije bio životno ugrožen. Ipak, zbog povreda je zadržan u prijedorskoj bolnici. Iz policije nisu saopštili motive sukoba, ali izvor blizak istrazi je kazao da je reč o ranijim razmiricama i neraščišćenim računima među akterima. Prema policijskim izveštajima sva trojica su poznata po raznim krivičnim delima, a Vuković i Railić su i osuđivani.

„Tog dana, kada se sve desilo, Vuković, Railić i Stupar su se zajedno vozili u “golfu” po prijedorskim ulicama. Tokom vožnje su se posvađali zbog ranijih neraščišćenih računa, te su Vuković i Railić nasrnuli na njega. Tokom tuče uboli su ga nožem u leđa, noge i ruke“, rekao je tada izvor blizak istrazi.

Dodao je da se sve dešavalo u vožnji i da je Stupar nekako uspeo da se otme napadačima, pobegne i potom ode u bolnicu.

U Policijskoj upravi Prijedor rekli su tada, navodeći inicijale, da Vukovića i Railića terete za nanošenje teških telesnih povreda zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

Mihajlo Stupar hapšen je u akciji “Kondor 1” 2015. zbog sumnje da je bio dio grupe koja se bavila švercom droge.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar