Ilustracija Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ova deonica važi za izuzetno opasnu, a nesreće se dešavaju makar jednom nedeljno.

Tokom popodnevnih časova na magistralnom putu od Užica ka Novoj Varoši, kod čajetinskog tunela dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do direktnog sudara dva putnička vozila užičkih registarstih oznaka, od kojih je džip završio van kolovoza.

Pročitajte još:

„Svaki dan prolazim ovim putem i često viđam udese kod tunela, pretiču i ne obaziru se na ograničenje brzine i duple pune linije, mnogo ljudi je ovde stradalo naročito zimi kada put poledi. Sva sreća u ovom udesu danas nema teško povređenih lica, ali moraju se uvesti strožije kontrole u saobraćaju kako bi izbegli ovakve scenarije, ovo je crna tačka magistrale“ kazao je jedan od prolaznika za agenciju RINA.

Zbog saobraćajnog incidenta koji se dogodio formirane su gužve na putu, a vozila se kreću usporeno. Nadležne službe apeluju da svi učesnici u saobraćaju povedu računa o uslovima na putu, naročito oni koji se kreću ka planinskim centrima gde su još uvek na snazi propisi u zimskim uslovima kretanja, i da na put ne kreću bez odgovrajuće opreme, kako bi bezbedno stigli na svoje odredište.

Na lice mesta izašle su ekipe saobraćajne policije koje će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog saobraćajnog incidenta.

***

BONUS VIDEO: Lančani sudar u kome je učestvovalo više od 40 vozila

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar