Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša iz Splita, mladić nestao u novogodišnjoj noći
Nenad Periš Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša (27), kaže za Nova.rs da telo izvučeno iz Dunava kod Kostolca nema veza sa istragom nestanka njegovog sina. Ističe da je svakako u pitanju jedna velika tragedija i dodaje da policija intenzivno traga za njegovim sinom.

„Ovo nije prvi put da se dešava takva situacija, odnosno da pronađu telo u reci, i policija me uvek obavesti o tome. Ne radi se o Mateju, već o drugom čoveku, koji je preminuo. Svakako, jedna velika tragedija. U kontaktu sam sa policijom konstantno“, kaže Periš za Nova.rs.

Pročitajte još:

Ističe da zasad nema novih informacija u slučaju njegovog sina.

„Što se tiče slučaja mog Mateja, policija konstantno traga, kontinuirano rade zaista i hvala im na tome. Svaki dan pretražuju. Takođe, ispituje se svaka dojava koju dobiju, a ima ih mnogo svakodnevno. Dosad su se sve pokazale netačnim. Razumem ljude, žele da pomognu i hvala svima, još jednom. Ja sam i dalje u Beogradu, tu sam“, kaže Periš.

Podsetimo, u medijima su se sinoć pojavile spekulacije da je možda reč o pre dva meseca nestalom mladom Splićaninu Mateju Perišu.

Matej Periš Foto:MUP Hrvatska

Inače, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je iz rodnog Splita došao u Beograd da se provede sa društvom. Kobne večeri, Matej je u jednom trenutku napustio klub „Gotik“, a potom je usnimljen na nadzornim kamerama nekoliko lokala kako trči, zaustavlja taksi i spušta se stepenicama koje vode ka Savi.

BONUS video: Rekonstrukcija kretanje Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar