Teodora M. i Nenad N
Teodora M. i Nenad N. Foto: Privatna arhiva

Nenad N. (15) i Teodora M. (15) pronađeni su danas nakon nekoliko dana potrage. Najpre je jutros pronađen Nenad, dok je Teodora locirana oko 16 sati, a razlog njihovog nestanka i dalje nije poznat. Dečakov otac Darko kaže da je Teodora tražila da Nenad krene sa njom, te da su se vozili autobusima po Beogradu.

„Nenad je imao inspektore u policijskoj stanici, sve je rekao kako jeste. Ono što znam i što je rekao inspektorima, moj sin nije bio u Novom Sadu. Bili su u Beogradu, vozili su se autobusima od Karaburme do Novog Beograda“, kaže Darko.

Pročitajte još:

On se u razgovoru za Nova.rs osvrnuo na dan nestanka.

„Ona je došla u sredu kod nas, prespavala i krenula u 12 sati za Lazarevac. Tražila je da on krene sa njom, da idu da se prošetaju, pa je ušao sa Teodorom za autobus. Nisam se nadao da će tako nešto da se desi“, kaže Darko.

Ističe da je najbitnije da su deca dobro.

„Nenad je dobro, malo kuka zbog bolova u stomaku. Na ulici je bio, ništa nije jeo, a noći su hladne, pogotovo prethodnih nekoliko dana“, kaže on.

Podsetimo, maloletnici su se upoznali preko interneta, a trag im se gubio od četvrtka. Tog dana Nenad je krenuo da isprati Teodoru na autobus u selu Mirosiljci kod Lazarevca, nakon čega su oboje nestali.

Najpre je Nenad pronađen, a potom i Teodora.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare