Majka iz Leskovca optužena da krvnički tuče svoju decu
Foto: www.resetka.rs

Direktor Centra za socijalni rad u Leskovcu Predrag Momčilović potvrdio je za portal Nova.rs povodom snimka koji se pojavio u medijima - na kom se vidi kako žena, navodno majka, brutalno tuče dvoje male dece - da su dečak i devojčica kod oca i da su dobro. O daljim postupcima Centar će, kako nam je rečeno, donositi odluku nakon izveštaja i odluka drugih nadležnih organa.

„Otac dece je o nasilju obavestio Centar, sa snimkom i odmah nakon razgovora kod nas upućen je u PU. Snimak je uz krivičnu prijavu prosledio Ministarstvu unutrašnjih poslova, to jest Policijskoj upravi Leskovac. Policija je odmah privela majku dece i predmet ustupila na dalju nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu Leskovac. Ono što je bitno za Centar, to je da su deca trenutno sa ocem na sigurnom, a o daljim postupcima Centar će donositi odluku nakon izveštaja i odluka drugih nadležnih organa“, kazao je Momčilović za „Nova.rs“.

Podsetimo, niški advokat Andrija Krasić, koji u krivičnom postupku zastupa oca dece, kazao je za „Nova.rs“ da je su deca dobro i da su sa ocem do okončanja parničnog postupka.

„Deca su sve vreme sa ocem i ona su dobro. Otac mi je javio da je, povodom tužbe za razvod braka, odlučeno o privremenoj meri i on je označen kao staratelj do kraja postupka, tako da će deca biti sa njim. Majka će moći da ih viđa svakog ponedeljka u mesecu, u kontrolisanim uslovima u Centru za socijani rad“, rekao je Krasić za naš portal i dodao da više informacija ne može da otkriva pre svega zbog zaštite maloletnih lica, što im je takođe zabranila i zamenica tužioca.

Snimak brutalnog zlostavljanja dece u Leskovcu šokirao je javnost u Srbiji. Portal „Nova.rs“ imao je uvid u snimak ali ga zbog brutalnosti nećemo objavljivati. Na njemu se iz dva ugla vidi žena i dvoje očigledno maloletne dece koju žena udara. Snimak je, po svemu sudeći, zabeležen kamerom koja je bila postavljena u prostoriji u kući. Uz udarce koji se ređaju jedan za drugim, majka viče na decu koja sve vreme vrište i plaču.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar