Majka iz Leskovca optužena da krvnički tuče svoju decu
Foto: www.resetka.rs

Žena koja je uhapšena zbog nasilja u porodici, nakon što je osvanuo snimak na kom se vidi kako brutalno i zverski prebija svoje dvoje maloletne dece, oglasila se preko svog advokata i osporila verodostojnost snimka, rekavši da žena na snimku nije ona.

Pravni zastupnik osumnjičene N.S. tvrdi da je ona tog dana i u vreme kada je snimak napravljen, bila na poslu.

“Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici”, rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N.S.

Snimak na kom se vidi ženska osoba kako krvnički udara dvoje dece uznemirio je javnost u Srbiji zbog svoje brutalnosti. Redakcija portala “Nova.rs” imala je uvid u snimak, ali ga zbog brutalnosti nećemo objavljivati.

Po svemu sudeći snimak je zabeležen skrivenom kamerom u sobi i počinje trenutkom kada dečak i devojčica stoje kraj kreveta na kom sedi žena, a zatim krvnički kreće da ih udara, sve vreme urlajući na njih. Njena vika nadglavšava plač i kuknjavu dece koja pokušavaju da se sakriju, a zatim ih oboje izbacuje iz prostorije.

Kada su se deca udaljila iz prostorije, žena odlazi za njima, nastavljajući da viče, a zatim se čuju udarci. Drugi deo snimka zabeležen je iz drugog ugla i na njemu se vidi kako presvlači mlađe dete, dečaka. Neprestano viče na njega, dok mu čupa odeću sa tela, a u pauzama od udaraca puši cigaretu.

Direktor bolnice u kojoj radi: I mi smo videli snimak

Majka dvoje dece koji se vide na snimku je zaposlena u crvenoj zoni u kovid bolnici. Direktor te bolnice Nebojša Dimitrijević kaže za „Blic“ da svoj posao obavlja korektno.

Do sada se niko nije žalio na nju ni od medicinskog osoblja ni od pacijenata, mada je i do nas stigla priča koja je uzbudila zdravstvene radnike“, kaže Dimitrijević.

Podsećanja radi, otac dece A. S. Ispričao je portalu „Rešetka“ da za nasilje nije znao, sve dok nije video snimke. Ispričao je i da je podneo zahtev za razvod braka, ali i to da je slučaj prijavio policiji. Lokalni portal piše da je policija ženi izdala rešenje kojim joj se zabranjuje prilazak dece, koje je tužilaštvo odbacilo.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare