Foto: EPA-EFE/MATTEO CORNER

Italijanska policija uhapsila je četvoročlanu porodicu jer su devojku iz Srbije (22) namamili da dođe u Italiju, a potom su je zlostavljali, mučili i podvodili. Devojka je tamošnjoj policiji ispričala sve strahote koje je pretrpela, a zasad nije poznato koliko je dugo horor trajao.

Reč je o devojci koja je loše materijalne situacije, a jednog od otmičara upoznala je preko društvenih mreža, tačnije Fejsbuka, koji joj je ponudio brak. Ona je ubrzo prihvatila ponudi i otisla u Italiju.

„Ona je potom otišla u Pjanoro Vekio kod Bolonje i ubrzo je počeo pakao. Primoravana je na prostituciju, mučena, izgladnjivana, a spasila se tako što je bila deterdžent i završila u bolnici. Bukvalno su joj otmičari jedva davali da jede, tek po nešto da može da preživi“, navode tamošnji mediji.

Pročitajte još:

Kako je ispričala tamošnjim policajcima, bukvalno su je zarobili prilikom dolaska.

„Najpre joj je rečeno da mora da odradi 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju, međutim, pakao je tada tek počeo. Ova porodica nasilnika ju je potom tukla, nastavila da tera na prostituciju, ali i da prosi. Reč je o majci, ocu i dva sina“, pišu italijanski mediji.

Podsetimo, kako smo već pisali, devojka se spasila tako što je završila u bolnici, jer je pila deterdžent. Pretpostavlja se da će osumnjičenima biti određen pritvor, a zasad nije poznato da li već imaju dosijee.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare