Foto: Shutterstock

Dvogodišnja devojčica koju je juče udarila struja u porodičnoj kući u Zemunu u Beogradu priključena je na aparate i lekari se trenutno bore za njen život.

Nesreća se dogodila u utorak oko 18 sati u kući u Ulici Milana Rešetara, a kako je otac devojčice N. K., ispričao za portal Blic.rs, sumnja se da je njegovu ćerku udarila struja kada je uhvatila kabl punjača za telefon.

„Moja ćerka je spavala u sobi dok je supruga prala sudove. Kada se probudila, najverovatnije je uhvatila kabl punjača mobilnog telefona, posle čega je došlo do strujnog udara. Došao sam sa posla i dete zatekao kako leži na podu… Nije reagovala. Odmah sam je uzeo u ruke, ali se i dalje nije pomerala. Udarao sam joj šamare, ali nije vredelo, bila je nepomična. Dotrčao je i komšija, pa smo je zajedno stavili u pesak, ali ni posle toga nije bilo nikakve reakcije. Bila je bez svesti“, ističao je za taj portal potreseni otac.

Kako navodi, tada se sa komšijom uputio u bolnicu.

„Stavljena je na aparate. I srce i disanje joj rade pomoću aparata. Bio sam u bolnici od ponedeljka uveče. Tamo sam sedeo sedam sati ispred vrata, ali ništa nisu mogli da mi kažu. Juče ujutru su mi rekli da će mi u 9 javiti kako je dete, a kad smo pozvali, naveli su da će saopštiti u podne, još ništa ne znam“, izjavio je otac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare