Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Šesnaestogodišnji dečak koji radi kao dostavljač hrane povređen je juče u Ulici vojvode Mišića kada je svojim biciklom podleteo pod džip marke „land rover“.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je u udesu zadobio lakše povrede glave i nosa, tako da je nakon ukazane pomoći u Univerzitetskom kliničkom centru otpušten na kućno lečenje.

Pročitajte još:

U Policijskoj upravi Niš kazali su da se udes dogodio u nešto pre 16 časova, pošto je maloletnik svojim biciklom udario otpozadi u „land rover“ niških registarskih tabilica.

Uviđajem je utvrđeno da je uzrok sudara to što se biciklista nije pridržavao bezbednog odstojanja.

Nezgoda u Ulici vojvode Mišića pokreula je čitavu lavinu komentara na društvenim mrežama, nakon što su su očevici udesa komentarisali da je prizor bio strašani da su prolaznici plakali jer su verovali da je dečak koji je podleteo pod automobil teško povređen.

Građani Niša apeluju da se nešto hitno promeni u radu dostavljača jer zbog ograničenog vremena za dostavu, biciklima i motorima jure ulicama, ne vodeći dovoljno računa ni o svojoj bezbednosti, a ni o bezbednosti drugih vozača i pešaka.

BONUS VIDEO: Nesreća kod Bora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar