Rodbina i prijatelji ubijenog Strahinje Stojanovića (30), koji je nastradao u nedelju u eksploziji bombe koja je postavljena pod njegov automobil, posvetili su mu veliki broj čitulja na čak osam stranica u dnevnom listu "Večernje novosti".

Veliki broj čitulja je potresan, a najemotivnija je definitivno ona koju je nastradalom Stojanoviću posvetila majka.

„Srećo moja, radosti moja, ljubavi moja, živote moj, dečače moj sa najdivnijom dušom koja je ikada postojala, najlepši moj sine, neće ti majka reći poslednji pozdrav, jer se s tobom oprostiti ne mogu. Do skorog viđenja. Volim te najviše, uvek i zauvek“, napisala je ona.

Foto: Reprodukcija Politika

Ipak, čitulja koja je definitivno najviše pažnje zadobila jeste ona koju je ubijenog Strahinji odao brat Petar, koji je njegove egzekutore nazvao „miševima“.

„Zar ovakvu ljudsku veličinu miševi da ubiju, ne ide. Miševi nikad nisu bili lavovi. Ne znaju oni kolika si ti sila. S tobom uvek i zauvek“, napisao je on.

Foto: Reprodukcija Politika

Sem njih, veliki broj prijatelja i rodbine poslednji put se oprostio od Stojanovića, koji je dovođen u vezu sa likvidacijom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je ubijen jula 2018. godine na Novom Beogradu.

„Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila, i sazrela, i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi“, jedna je od čitulja.

Pročitajte još...

„Brate naš, zauvek si tu sa nama, zajedno smo prošli sve i ubuduće ćemo. Otišao si na kratko i malo nas zabrinuo, ali navikli smo mi na tvoje šale, čekamo te, brate, da nastavimo da živimo život, da ostvarimo sve planove koje smo zamislili. Tvoja duša je velika. Stavi nas pod svoje krilo, čuvaj nas kao i do sada. Volimo te, brate, volećemo te zauvek, beskrajno“, napisali su Stojanovićeve prijatelji.

Foto: Reprodukcija Politika

Podsetimo, Stojanović je ubijen u eksploziji bombe postavljene pod njegov automobil u nedelju u Zemunu. Stojanović, koji je iza sebe imao poduži dosije, biće sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Pretpostavlja se da je ubijeni Stojanović još jedna žrtva rata između klana Luke Bojovića i grupe ubijene braće Slobodana i Brana Šaranovića.

Pročitajte još...


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare