Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ivan Ž. (34) ranjen je juče oko 6.30 sati u Ulici prote Mateje 50 u beogradskoj opštini Vračar, a kako portal Nova.rs saznaje, motiv obračuna bio je novac. Prema saznanjima našeg portala, Ivan Ž. je ranjen nakon što je, sa još jednim drugom, pokušao da sačeka svog dužnika Gorana L. (51). Navodno, bio je "naoružan" čekićem, dok je njegov "ortak" kod sebe imao pajser.

Napadač, ali i žrtva, od ranije su poznati organima reda. Ivan je, kako nezvanično saznajemo, osuđivan zbog trgovine drogom, dok Goran L. ima dosije zbog privrednog kriminala.

Do napada je došlo nakon što je Ivan Ž., zajedno sa poznanikom sačekao Gorana L. da izađe iz zgrade.

„Nasrnuo je na njega sa čekićem, ali je Goran L. izvadio pištolj i pucao Ivanu u stomak. Muškarac koji je bio sa njim je odmah pozvao policiju, a sumnja se da se Ivan Ž. i Goran L. poznaju od ranije, jer su pokušali zajedno neki posao“, rekao je za naš portal izvor blizak istrazi, koji je dodao da je Goran L. od Ivana pozajmio novac, koji mu ovaj nije vratio.

Ivan Ž. potom je navodno počeo da „opseda“ Gorana L. zbog novca koji mu duguje, slao mu je poruke, a kada je video da Goran sve više izbegava da mu vrati novac i da ne odgovara na poruke, odlučio je da sa drugom sačeka.

„Ivan je hteo sa prijateljem da sačeka Gorana kako bi mu rekao da mora da mu vrati dug i kako mu je potreban novac. Dok je Goran izlazio iz zgrade, Ivan Ž. je izvadio čekić, koji je krio ispod jakne i krenuo na njega, dok je njegov drug sa pajserom u ruci stajao sa strane. Međutim, u tom trenutku, Goran je izvadio pištolj i upucao Ivana Ž. u stomak“, kaže izvor našeg portala.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Istraga bi trebalo da utvrdi odakle Goranu L. pištolj, kao i pozadinu sukoba koja je između njih očigledno postojala.

Takođe, nejasno je i da li je Ivan Ž. novac „pozajmio“ pod kamatom, a Goran L. nije mogao da vrati ili je po sredi nešto drugo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar