Čeda u trenutku incidenta imao 1,52 promila alkohola u krvi

Hronika 03. jun. 202112:29 > 14:51
Podeli:
Foto:Nova.rs; printscreen rts

Političar i lider LDP Čedomir Jovanović, koji je sinoć oko 22 sata razbio izlog u jednom restoranu brze hrane na Novom Beogradu, nakon što su ga, kako je izjavio, napali navijači Crvene zvezde, u trenutku incidenta bio je pod dejstvom alkohola, saznaje Nova.rs. Prema nezvaničnim saznanjima, Jovanović je imao 1,52 promila alkohola u krvi.

Inače, ubrzo nakon incidenta, na lice mesta je stigla i policijska patrola, koja je uzela izjave od prisutnih, ali i testirala prisutne na alkohol i drogu. Tom prilikom, Jovanović je imao 1,52 promila alkohola u krvi, a kako saznajemo, bio je negativan na droga testu.

Pročitajte još:

Lider LDP je potom, oko 23 sata, odvezen patrolnim džipom u policijsku stanicu Novi Beograd, a za njim je odmah potom krenula i njegova supruga.

Njegova supruga oglasila se odmah nakon incidenta za Nova.rs rekavši da su njenog supruga napali navijači prilikom izlaska iz automobila.

„Čeda je izlazio iz auta, kada su ga napala dvojica navijača“, rekla je Jelena za Nova.rs i dodaje da se to već dešavalo.

Ona je istakla da su u pitanju pripadnici navijačke grupe „Hijene“, čiji je vođa bio Velibor Dunjić. Jovanović je pre nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen ispred poznatog beogradskog splava.

Čeda o incidentu: Sačekali su me kreteni ispred kuće

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je za „Probudi se“ na televiziji Nova S da se sinoćnji incident ispred kioska na Novom Beogradu, kada je stolicom razbio izlog, dogodio nakon što je napadnut i zatim poručio napadačima da mu ne dolaze pred kuću.

„Slavio sam Zvezdinu titulu, eto to se desilo. Šta se desilo? Sačekali su me kreteni ovde, kao što to vrlo često vole da rade i neka mi ne dolaze pred kuću. Jel znate koji su to kreteni? To su oni kreteni pred kojima se svako pristojan u ovom gradu povlači. Ja ovde živim, ovde mi je porodica, oni to vrlo dobro znaju i neka mi se sklone sa puta. E, a ovo je taj demolirani lokal“, rekao je Jovanović i pokazao rukom u pravcu kioska.

Nakon konstatacije novinara da očigledno postoje dve verzije priče Jovanović se ubacio:

„Ne postoje dve verzije priče. Da li sam ja ovo napravio? Pa naravno da jesam. Jel to neko negirao? Koje dve verzije? A što nisam ovde, a što nisam tamo? Isprovocirali su me ti heroji sa severa. Tamo mi je parkiran auto, ovde živim, nek ne dolaze više pred moj stan i biće sve okej“, rekao je on.

 

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar