Aleksandar Halabrin Foto: Privatna arhiva/ Aleksandar Halabrin

Mladić koji je nestao 20. marta u Beogradu najverovatnije je ubijen hicem iz vatrenog oružja, a telo je potom sakriveno u plitko iskopanu raku kod Sopota. Prizor je, kako kaže čobanin koji ga je pronašao, bio jeziv. Mladić je bio raskomadan, nag, a telo je bilo u fazi raspadanja.

Aleksandar Halabrin (26) iz Janošika kod Alibunara, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu, pronađen je mrtav u mestu Parcani kod Sopota, a utvrđeno je da je mladić ubijen hicem iz vatrenog oružja u glavu, pa zakopan.

Telo Halabrina otkrio je čobanin Mirko Maksimović, koji je napasao koze.

Videla se lobanja sa zubima.

„Na toj livadi sam prvi put bio u subotu, 16. maja. Bilo je oko 10 sati kada su psi došli do tog mesta. Počeli su da njuškaju i kopaju. Pomislio sam da su našli lešinu divlje svinje ili druge životinje, ali kada sam prišao, šokirao sam se“, priča uznemireni Maksimović.

„Video sam ljudsko telo, koje je bilo u ležećem položaju, ali dopola otkopano, to su psi sigurno uradili jer je rupa bila duboka oko 40 centimetara. Noge i trup su bili u zemlji, a gornji deo tela je bio otkriven. Noge i trup bili su zamotani u kesu. Da prizor bude još gori, leš nije imao odeću, go je bio“, rekao je on za naše medije.

Čobanin kaže da se videla lobanja sa zubima, na osnovu čega je zaključio da se radi o mladom čoveku.

„Pomislio sam, jadna njegova majka“, priča Maksimović i nastavlja.

„Video sam i da na rukama fale neki prsti. Moguće je da su ih i životinje pojele. Još ne mogu da zaboravim tu sliku, evo i sad me tuga obuzme. Ne mogu da se smirim“, dodaje on.

POTRESNI OPROŠTAJI NA MREŽAMA

Porodica i prijatelji oprostili su se na društvenim mrežama od Aleksandra Halabrina (26), koji je nestao 20.marta na Banjici, a čije telo je pronađeno pre nekoliko dana zakopano i sa prostrelnom ranom na glavi u selu kod Sopota.

„Ne znam ni odakle bih počela…. Današnji datum i današnji dan nikada zaboraviti neću, na današnji sam saznala ono što niko nije ni slutio…“, započela je status Aleksandrova drugarica i dodala:
„Ko će me sada zvati 50000 puta da mi govori da imam najlepšeg druga, ko će me sada zvati 30000000 puta dnevno da mi ispriča kako mu je dan prošao, koju si „ribu priveo“ i kakva je, ko će mi sada sasuti sve u lice iako mi se ne sviđa, ko će mi sada reći „Alo mama, daj malog, vodim ga u Knez da muvamo ribe“ ‘Oću tuđim perjem da se kitim“, ko će me sada smarati pričama o kolima koje ćeš da voziš, a ja bih te smarala da daš meni da ih provozam ..Ko će me sada podići sa dna i reći da me voli kao brata i da smo tu zauvek jedno za drugo?“, napisala je ona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar