Foto:Screenshot Youtube

Bora M. (40) iz Beograda, koji je javnosti poznat kao "koljač iz Španije", nakon što je u avgustu u letovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao ga naočigled svih prolaznika, kako saznaju naši mediji, pušten je na slobodu!

Bora se sve do danas nalazio u bolnici „Dr Laza Lazarević“ u Beogradu. Bora M., kako se navodi, ima poremećaj strukture ličnosti.

Inače, nakon pokušaja klanja u Španiji osuđen je na 8 meseci zatvora uslovno sa rokom provere na dve godine. Iz Španije je u Srbiju došao 13. januara, a u Kliniku „Laza Lazarević“ smešten je deset dana kasnije.

Međutim, kako se vratio u Beograd, Bora je opet počeo da pravi probleme, te je, kako nezvanično navode mediji, nastavio da se ponaša agresivno. U jednom kafiću na Vračaru je išamarao konobaricu, a dva dana nakon toga, u kafiću na Senjaku maltretirao je goste da kažu reč „tekton“.

U Španiji je letos Bora M. nasrnuo na muškarca koji je, ispostavlja se danas, njegov kum. On je došao u letovalište sa devojkom, a kada im se pridružio i kum, Bora M. je umislio da se on devojci nabacuje, pa je nasrnuo na njega. Podsetimo, sve je zaprepastila stravična scena naočigled šokiranih prolaznika u Španiji: polugo muškarac, kome se krv slivala iz prerezanog vrata, vezan za terasu i pokrivenih očiju trpeo je pretnje napasnika koji je u ruci držao ogroman nož.

Lokalna policija je na licu mesta, sa ulice, pokušavala da smiri napadača, dok je druga ekipa tražila odbeglu ženu, kako bi mogli da uđu u stan i spreče krvoproliće.

Napadač, na kraju, nije pružao otpor, a žrtva je imala 11 uboda po glavi. Zahvaljujući prolaznicima, koji su alarmirali policiju Borin kum je preživeo.