Policija
Policija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za umešanost u likvidaciju poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića, saznaje "Blic".

Kako „Blic“ saznaje reč je o Danijelu Janošu (33). On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Osumnjičeni, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju dana, sam se predao.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stojanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. Njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, nalogodavac ovog napada je, kako se sumnja, bivši policajac Dalibor Bogadnović Boća inače nekada Gorančev blizak prijatelj.

BONUS VIDEO: Goran Kovačević Goranac atentat u Novom Sadu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar