Novi Sad 23.06.2021. Pucnjava, policija, uviđaj, uvidjaj
Ilustracija Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

A. M. (32) rano jutros, u porodičnoj kući u Ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu, nasrnuo je na svoju majku, davio je golim rukama, saznaje "Blic".

Kako saznaje portal, A. M. je od ranije problematičan i bio je u zatvoru, rano jutros nasrnuo je na rođenu majku. U kući su se u trenutku napada nalazili njen suprug, državljanin Sirije, deda, jedan sin invalid i drugi maloletan. Neko od njih pozvao je policiju i rekao da mladić davi majku.

Sedam policijskih vozila vrlo brzo je stiglo na lice mesta, međutim drama se nije ni tada završila. A. M. je tada nastavio da bude agresivan, pa je čekićem krenuo na policajce! Jedan od policajaca, u znak upozorenja pomahnitalom mladiću, ispalio je hitac u vazduh!

Policija je potom uspela da savlada mladića i privede ga.

Hitna pomoć je takođe intervenisala, i povređenu ženu prevezla u bolnicu.

Od porodice uhapšenog A. M. saznajemo da je mladić godinama problematičan i da je narkoman.

„Čekićem je hteo da udari i majku, a posle i policajce. Hitna pomoć je nju ovezla jer ju je davio…“, rekao je nezvanično jedan od članova ove porodice.

Policija je, kako saznajemo, i ranije imala intervencije na ovoj adresi, a komšije kažu da se iz ove kuće često čula galama i svađa.

„Više puta je zvučalo kao da se tuku. Nisam nikad smela da izađem da vidim šta se dešava“, rekla je za Blic jedna komšinica.

Komšije kažu da se ova porodica nedavno doselila u njihov kraj, da je povređena žena frizerka i „jako fina žena“.

Porodicu zadesila strašna tragedija

Komšije kažu da je ova porodica pre dve godine doživela jezivu tragediju kada im se jedan sin, dvadesetogodišnjak, obesio u spavaćoj sobi.

„To je bilo strašno… majka je to jedva preživela“, pričaju komšije.

Komšije dodaju i da uhapšeni A. M. ne živi u ovoj kući, već da deo vremena provodi van Beograda kod svog oca, a da povremeno dolazi kod majke i očuha. Dodaju i da se mladić sa očuhom nikako nije slagao i da su često ulazili u sukob.

Bonus video: Međunarodna akcija pronalazenje iregularnih migranata 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar