Foto: OLIVER BERG / AFP / Profimedia

Austrijska policija uhapsila je Srbina (29) u Beču jer je nasred ulice, u nedelju uveče, brutalno pretukao svoju suprugu, a zatim joj zapretio da će je ubiti. Policiju je pozvala prolaznica, a nasilnik je pronađen sakriven u podrumu.

Brutalno prebijanje mlade žene odigralo se u nedelju, u 21.00 sat, u bečkom okrugu Leopoldštat, naočigled brojnih prolaznika i stanara. Muškarac je nasrnuo na svoju suprugu, a nakon što joj je naneo više udaraca, zapretio je i da će je ubiti, a zatim pobega.

Policiju je, videvši šta se dogodilo, pozvala slučajna prolaznica i potraga za osumnjičenim je odmah započeta, a policija je koristila i pse tragače.

Ipak, kako piše Krone.at, napasnik nije stigao daleko. Policija je ugledala upaljeno svetlo u podrumu njegove zgrade i ispostavilo se da se upravo tu krije. Pretresom je utvrđeno da kod sebe ima i manju količinu narkotika, ali i ilegalno oružje.

Srbin (29) je priveden i protiv njega su podnete krivične prijave za nasilje, drogu i oružje, a izrečena mu je zabrana prilaska oštećenoj.

Bonus video: Napad na radnicu teretane


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar