Otac napastvovane devojčice, Foto:N1

Porodica devojčice iz Brusa koju je učitelj frule M.C. (64) dodirivao po grudima na privatnom času u svojoj kući, strahuje za sopstvenu bezbednost, pogotovo što je prošlo više 10 dana od puštanja iz pritvora i njegovog nestanka.

„Poznajem njega i tu celu porodicu. Znam da je osvetoljubiv. Zato sam i tražio da nam policija non stop obezbeđuje kuću. Iako se pominjalo da je možda presudio sebi, mislim da se on negde krije“, priča otac jedanaestogodišnje devojčice za Nova.rs.

Tvrdnju da nije izvršio samoubistvo, ovaj otac potkrepljuje time da je od trenutka kada je frulaš pobegao iz kuće i to iste večeri kada je pušten iz pritvora u Kruševcu, na području Brusa organizovano nekoliko lovačkih akcija. I kako kaže, psi i lovci bi sigurno već pronašli telo.

„On jeste sposoban čovek, jer je bio i lovac i sportista. Mogao bi da bude u nekoj kućici, duboko u šumama Kopaonika. Ali, ubeđen sam da se negde sklonio. Njegova deca žive u Crnoj Gori, Austriji, i u Beogradu. Mogao je da ode i u Podgoricu kod ćerke. Pre neki dan je i njegova supruga otišla iz Brusa. Više nikoga nema u toj porodičnoj kući“, objašnjava otac devojčice.

Supruga ovog frulaša je nakon njegovog nestanka u kupatilu pronašla pismo, koje je kasnije predala policiji. Ispričala je da je on ušao u kupatilo i onda je vezao električni kabl, popeo se na prozor, preskočio otvor i spustio se do zemlje. U tom trenutku porodica je uspela da provali vrata, a supruga je našla pismo.

Otac devojčice koju je dodirivao frulaš, ispričao nam je ranije šta se dogodilo tog dana, nakon što se njegova ćerka vratila kući sa časa frule. Rekao je da je kada se vratio kući, primetio da nešto nije u redu. Ispričao je da mu je supruga odmah rekla da se nešto dogodilo njihovoj ćerki.

Pročitajte još:

„Kada sam pitao šta je to bilo, žena mi je rekla da ćerku više nećemo slati na časove frule. Upitao sam koji razlog. Rekla mi je da je učitelj devojčicu dodirivao po grudima“, rekao je ovaj otac za Nova.rs.
Kazao je da je odmah pitao kako je to radio i koliko dugo. Ali, kaže da je poludeo kada je čuo da je to trajalo sve vreme dok je njegova ćerka zapisivala ono što joj je pričao.

„Pomislio da odem kod učitelja i sam razrešim stvar. Ali onda sam uz konsultaciju sa porodicom odlučio da ga prijavimo policiji“, objasnio nam je otac.

Nakon vesti o njegovom privođenju zbog dodirivanja devojčice po grudima, na društvenim mrežama oglasilo se još nekoliko devojaka koje tvrde da su slične neprijatne situacije doživele s njim kada su bile mlađe. Policija istražuje da li postoji još slučajeva.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar