ulica 27 mart Foto:privatna arhiva

Građani Beograda su ovih dana u Ulici 27.marta zabeležili fotografije koje prikazuju trenutno stanje jednog dela ove ulice samo godinu dana nakon renoviranja. Na fotografijama se može primetiti prilično loše stanje kocki na trotoaru i parkingu, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod građana koji svakodnevno prolaze ovim krajem. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, s druge strane, na pitanje Nova.rs negira tvrdnje da se ulica raspada i govori - "To je vaše mišljenje."

Rekonstrukcija Ulice 27. marta, umesto tri meseca kako je isprva najavljivano, trajala je skoro godinu dana, a pojedini njeni delovi odavno su spremni za dodatne popravke.

PROČITAJTE JOŠ

Građani koji kroz tu ulicu svakodnevno prolaze kažu za Nova.rs da u toku radova nisu mogli da šetaju niti da se parkiraju, a oni koji tu žive bili su izloženi buci i čestim nestancima vode. S obzirom na rezultate radova, zaključuju da muke nisu vredele i da je sve loše urađeno.

„Pojedine šahte su ulegle toliko da su rupe. Veliki deo pločica je polomljen, okrnjen ili su ulegle“, govore građani za Nova.rs.

„Na parkingu su gotovo sve kocke otišle, a to nije bezbedno ni za ljude, a ni za automobile“, dodaju oni.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, odgovarajući na konstataciju portala Nova.rs da svoje vreme na funkciji koristi za snimanje TikTok videa i spremanje palačinki, dok se jedna od nedavno renovinarnih ulica Beograda raspada, tvrdi da je u pitanju – „lično mišljenje“.

„To je vaše mišljenje“, rekao je Vesić kroz osmeh za Nova.rs.

„Mislim da niste u pravu da se baš raspada, to je vaš stav, imate pravo na svoje mišljenje“, dodao je Vesić za naš portal.

Fotografije razorene Ulice 27. marta pogledajte u galeriji u nastavku.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare