Foto:Nova.rs

U Kosjeriću je sinoć postignuta normalizacija u isporuci struje ali se jutros dogodila nova havarija. Pad drveta na dalekovod na Kaoni, ostavila je novi broj potrošača bez struje.

U Zlatiborskom okrugu i dalje veliki broj potrošača bez struje , EDS i dalje ćuti

Situacija je i dalje teška u Arilju gde okolnim selima, kako prenosi Radio Arilje, više od 48 sati struju nema oko 1.300 domaćinstava. Prema informacijama koje smo upravo dobli iz Arilja, već tri sata bez struje je i deo gradskog jezgra Arilja.

Kako Nova.rs saznaje, više od dva dana bez struje su i meštani bajnobaštanskih sela, njih preko 1.000.

Na teritoriji Prijepolja, Priboja i Nove Varoši, gde je juče bez struje bilo više od 2.000 potrošača, kako saznajemo, situacija je normalizovana, uz pomoć Srektora za vandredne situacije koji je ekipama EPS- pomogao na terenu.

Situacija je normalizovana i na teritoriji grada Užica, gde, kako nezvanično saznajemo, pored pojedinačnih kvarova na niskonaponskoj mreži nema većih prekida u isporuci.

Zvaničnih informacija od nadležnih iz Elektrodistribucije nema. Naime, kako su nam rekli dežurni dispečeri, na snagu je stupila odluka nadležnih da podatke ne daju novinarima, već da ih prosleđuju višim instancama pa se novinari mogu informisati slanjem mejla PR službi u Beogradu.

Objašnjenje ovakve odluke nismo uspeli da dobijemo od direktora EPS-a u Užica ali ni u Kraljevu. Ni na jedan mejl, koji smo poslali PR službu u Beogradu, nismo dobili odgovor ni posle 40 sati.

Bonus video: Srbija zavejana Kako se živi bez struje, vode i grejanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare