Foto:N1

U kovid delu Kliničkog centra Niš na bolničkom lečenju su 323 pacijenta, kod 221 je potvrđen koronavirus, devetoro je na respiratoru, a preminulo je osmoro pacijenata, saopštila je danas ta ustanova.

U kovid bolnici u Kruševcu hospitalizovano je 268 pacijenata, kod 238 potvrđen je koronavirus, 24 osobe su na respiratoru, a preminulo je šestoro pacijenata.

Na bolničkom lečenju u kovid bolnici u Leskovcu je 188 pacijenata, kod 141 je potvrđen koronavirus, a jedan pacijent je preminuo, naveo je KC Niš.

Prema podacima Zavoa za javno zdravlje u Leskovcu, u Jablaničkom okrugu otkrivena su 133 nova slučaja – 54 u Leskovcu, 44 u Vlasotincu, 18 u Lebanu, devet u Medveđi i osam u Bojniku.

U tri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 165 pacijenata, kod 155 je potvrđen koronavirus, a preminule su dve osobe, naveo je KC Niš u saopštenju.

Prema podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Pčinjskom okrugu danas su otkrivena 102 nova slučaja i to 67 u Vranju, 13 u Surdulici, pet u Vladičinom Hanu, devet u Bosilegradu, dva u Bujanovcu, pet u Preševu i jedan u Trgovištu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar