Milan Jovanovic
Milan Jovanović Foto:N1

Pre četiri godine na njegovu kuću, u večernjim satima, bačen je molotovljev koktel. Za napad je okrivljeno troje ljudi koji su izvršioci napada, a kao nalogodovcu sudi se i bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću.

Milan Jovanović, novinar portala Žig info, smatra da neko iz tužilaštva opstruiše taj slučaj i da se na tužioca Predraga Milovanovića vrši ogroman pritisak.

„Svim silama gledaju da uklone Milovanovića da ne zastupa optužnicu koja stoji na čvrstim nogama. Nisu mogli da pronađu nijednu rupu. Sada kad ne mogu da uklone optužnicu, onda da uklone tužioca. Koliko će to trajati ja ne znam, ako Milovanović bude uklonjen sa postupka, onda ja nemam više šta tamo da tražim“, rekao je Jovanović.

Jovanović je istakao da se postupak bližio kraju, ali da je Apelacioni sud „imao neke svoje principe“ i da ga je vratio na početak.

„Tako da ponovo preživljavam ono što smo preživeli. Ne znam da li ću dočekati da drugi posutpak doživim, jer očigledno je da bulumenta advokata koja brani Simonovića insistira da ima što više pretresa, da bi okrivljenima uzeli što više novca. Oni dobro znaju i upoznati su sa krivičnim delima koje je uradio Simonović, koliko je novca proneverio iz budžeta i sada i oni žele da od tog novca dobiju deo“, smatra novinar Žig infa.

Kako je rekao sa suprugom je u Palatu pravde išao 46 puta na toliko zakazanih pretresa, ali da 50 odsto nije održano.

Opširnije čitajte na N1.

***

BONUS VIDEO – Milan Jovanović i Zlatko Kokanović: Ima li pravde u zemlji nepravde?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar