Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

U naselju Rušanj na Ibarskoj magistrali, a u smeru ka Čačku saobraćaj se odvija brzom trakom s ozbirom da se u krajnjoj desnoj traci obavljaju radovi na sanaciji klizišta, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75 zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza od 12. oktobra zatvorena je za saobraćaj petlja Požarevac, a kompletan saobraćaj preusmeren je preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

Pročitajte još:

Na putu Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare na snazi je obustava saobraćaja do 31. decembra zbog radova na rehabilitaciji državnog puta. Alternativni putni pravac je obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Na deonici Jošanička Banja – Kopaonik do 1. novembra na snazi je obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik, a iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.

Na deonici Zvečka – Stubline u toku su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 90 minuta, na prelazu Kelebija 120 minuta, na Gradini 180 minuta, na Batrovcima 240 i na prelazu Šid 300 minuta.

Bonus video: Gužve na delu auto-puta kroz Beograd od Autokomnde do mostarske petlje

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar