Dnevne novine Nova utorak 06. jul
Foto:Nova.rs

U šestom broju novine "Nova" donose niz interesantnih tekstova, a mi vam izdvajamo pet novih priča.

Na naslovnoj strani možete pročitati tekst „Tomina fantomska firma nas košta 1,8 miloona evra“. Naime, iako je sudeći prema informacijama na sajtu reč o „kancelariji za pozdrave i čestitke“ i po neku donaciju, ova institucija građane Srbije skupo košta.

„Dokle će Srbija da živi u v.d. stanju„, je tekst koji govori o čak 22 direktora vode koji državna preduzeća kao vršioci dužnosti već godinama. Interes vlasti je jasan – tako dobija poslušne i lako smenjive kadrove.

Ekipa novina „Nova“ bila je u poseti migrantskim centrima u Šidu i Obrenovcu, i tom prilikom razgovarali smo sa ljudima koju su „Godinama zaglavljeni na samo korak od cilja“.

U novinama „Nova“ pročitajte i koje su „Crne tačke na putevima u Srbiji“. Na bezbednost u saobraćaju negativno utiču i radovi na putu, i loš kolovoz, i blato, i pesak koji raznose traktori, a najviše bahati vozači Tokom letnjih meseci povećan je in- tenzitet saobraćaja na svim putevima u zemlji, a samim tim i broj saobraćajnih nesreća.

U tekstu „Kako mašinovođa da postane milioner“ pročitajte šta sve možeš u Novom Sadu kada ti je gradonačelnik drug.

Ukoliko ne uspete da na kioscima pronađete primerak novina „Nova“, imate neki predlog ili komentar pišite nam na – [email protected].

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare