Foto: Nova.rs

Među građanima koji su danas otišli na Beogradski sajam da se vakcinišu, zatekli smo i našu veliku glumicu, Seku Sablić. Ona nam je ispričala svoj utisak o načinu na koji je vakcinacija organizovana.

Seku smo zatekli u čekaonici hale u kojoj se odvija vakcinacija, gde je sedela i prema savetu lekara čekala da prođe propisano vreme od vakcinacije. Lekari tada prate da li će neko možda razviju alergijsku reakciju na vakcinu.

Pročitajte još:

Glumica je primila kinesku vakcinu i veoma je zadovoljna čitavim procesom.

„Veoma malo sam čekala, zaista sam zaprepašćena da sve to tako funkcioniše. Sve čestitke ljudima koji su ovo organizovali“, rekla nam je Seka.

Otkrila je da je prvo njen brat, sa kojim je došla, primio vakcinu, pa joj je preneo da je čekao samo 15, 20 minuta.

„Sve lepo funkcioniše, sve je dobro, presrećna sam. A pritom imam jednu zamerku. Ja sam se prva javila, ja sam duboko godište, imam visoke godine, a nisam još dobila poziv. Ja sam došla u kolonu koja dolazi bez poziva. A prvo su obećavali da idu po godištima, ja sam to čekala, nije se pojavilo. Veoma sam srećna što sam sve ovo završila, ja verujem u vakcine, ne samo u ovu. Uzimala sam sve vakcine za grip, decu i unuke vakcinišem. Sad sam dobro i čekam revakcinaciju“, ispričala nam je Seka Sablić.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar