Foto: Promo

SBB kompanija nastavlja promotivnu kampanju EON paketa za nove i postojeće korisnike. Samo uz SBB ekskluzivno gledajte N1, Nova S, Sport Klub, Nova Sport i uživajte u superiornom internetu, poručuju iz ove kompanije.

Svi novi korisnici EON paketa koji sadrže internet, televiziju i telefoniju, kako navode, do kraja marta mogu da iskoriste akciju prvih 6 meseci po 1 dinar. Postojeći korisnici mogu da iskoriste akciju 12 meseci po ceni paketa koji trenutno koriste, ako pređu na neki od cenovno viših EON paketa sa internetom, televizijom i telefonijom.

SBB korisnicima ekskluzivno su dostupni i najtraženiji kanali – N1, Nova S, Sport Klub, Nova Sport, Pikaboo, Vavoom i najgledanije emisije – Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje i PLjiŽ. Informišite se uz najnovije, tačne i nezavisne vesti na N1, jedinom mediju u Srbiji u koji ima poverenje više od 60 odsto ispitanika ankete Centra za medijska istraživanja.

Samo uz SBB možete da pratite i najgledanije sportske događaje na Sport Klubu – tim Srbije predvođen Novakom Đokovićem u odbrani titule ATP kupa, Čelsi protiv Mančester Junajteda u Premjier ligi, košarkaške utakmice Crvene Zvezde i Partizana u Evroligi i Evrokupu, finale Super Bowl-a i mnoge druge.

Surfujte, radite od kuće ili budite bliži onima koji su daleko, uz superiorni internet u Giga gradovima u EON paketima koji sadrže internet, televiziju i telefoniju: do čak 1 Gbps uz Giga dodatak u EON  Premium, do 250 Mbps u EON Full i do 150 Mbps u EON Light paketima.

„Uz EON Smart Box, svaki TV postaje Smart TV i dobija mogućnost internet pretrage, gledanja YouTube-a, igranja igrica. Omiljeni sadržaj gledajte na svom EON profilu i preko EON platforme na bilo kom mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili Smart TV-u, uz funkciju vraćanja sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima. Deca će obožavati EON Kids, poseban prostor na EON-u prilagođen njima“ poručuju iz kompanije SBB.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare