Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Pozdravljam najavu Aleksandra Šapića da će rekonstrukcija i dogradnja osnovne škole 'Svetislav Golubović Mitraljeta' biti završena do početka sledeće školske godine. Međutim, moram da naglasim da je trebalo da radovi budu završeni još ove godine, a da su u međuvremenu 'poskupeli' za čak 521 milion dinara", izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

„Prema poslednjem rebalansu gradskog budžeta, radovi na ovoj osnovnoj školi u Batajnici će koštati 375 miliona ove i još 421 milion dinara naredne godine, što je za 4.5 miliona evra više nego što je bilo planirano u prvobitnom budžetu. Ko će odgovarati za ovu enormnu razliku?“, upitao je Jovanović Šapića.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo nije odgovorno ponašanje gradske vlasti prema novcu Beograđana, naročito u vremenima kada se očekuje od građana da stežu kaiš i stisnu zube, zaključio je direktor CLS-a.

BONUS VIDEO Šapić žestoko prozvao Vesića za kanalizacju u Borči: Onaj koji nema problema da prevari predsednika države i da mu da takvu informaciju, pa šta je njemu da prevari komšiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar