U dvobroju novina „Nova“ pročitajte - kako naprednjaci vređaju žene u parlamentu i zašto je poslanica DS optužila ministra.

Poslanik SNS Dalibor Šćekić posle izlaganja poslanice Tatjane Manojlović iz DS, kako su naknadno tvrdili predstavnici opozicije, simulirao je oralni seks gledajući u pravcu Manojlovićeve.

„Ovakva Skupština vodi ka vanrednim izborima“, ocenjuje u intervjuu za „Novu“ Dijana Vukomanović, članica pokreta Srbija Centar „Srce“

Pod naslovom „Prečišćivači za poslanike kupljeni od firme koja trguje oružjem“, list otkriva i da su uređaji za prečišćavanje vazduha u srpskom parlamentu koštali 340.000 evra.

U tekstu „Čenta na nogama jer im je vladika Nikanor oterao sveštenika, „Nova“ objavljuje priču vernika Banatskog sela koji traže od Crkve da im se vrati paroh.

Frizeraj zamenila volanom“, naslov je priče o Živki Radovanović, koja već dve decenije vozi kamion, iako ima četvoro dece.

Radio sam i dobre i glupe stvari“, poručuje u intervjuu Srđan Šaper, bivši član „Idola“, koji je govorio i o tome kako se raspao legendarni bend.

Pročitajte i sve o mukama srpskih klubova pred teška gostovanja u Atini i Istanbulu: „Partizan i Zvezda desetkovani u Evroligi“.

Željko Obradović može da računa na samo devet standardnih igrača, dok crveno-beli ne mogu da računaju na dva igrača zbog obaveza prema reprezentaciji Srbije, dok su troojica pod upitnikom zbog virusa

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Lekcija Vladete Jankovića poslanicima SNS i Orliću posle koje je nastao muk u Skupštini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar