Foto: printscreen/Tanjug

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Bubanj Potok, kao i duž postojećeg kružnog puta (od tunela Straževica do Bubanj Potoka) zbog radova na izgradnji Obilaznice oko Beograda, na pojedinim mestima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, saopštili su "Putevi Srbije".

Na putu Kraljevo – Ušće, u mestu Progorelica, radovi na sanaciji klizišta uz naizmenično propuštanje vozila, do 31. decembra.

Na Obilaznici oko Beograda, petlja Orlovača-petlja Bubanj Potok, od auto-pijace do raskrsnice Hiljadu Ruža, od danas do 28. oktobra od 10 do 16 časova, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Barajevo – Beljina, do 21.decembra od 7 do 17č, radovi na sanaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, od danas do sutra od 6 do 18 časova biće zatvorena petlja Mali Požarevac, zbog radova na rehabilitaciji petlje, u smeru Beograd – Mladenovac. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Beograda ka Mladenovcu preko petlje Umčari. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je put:

– Vlaško polje – Sopot – Avala, petlja Mali Požarevac – Beograd.

U smeru Niš – Mladenovac, saobraćaj na petlji Mali Požarevac, odvija se shodno postavljenoj saobraćajnoj signalizciji (normalno odvijanje saobraćaja). Nakon 18 č, petlja se otvara za saobraćaj.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova na Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 420 minuta, Kelebiji 480 minuta,

Batrovcima 180 minuta, Šidu 240, a Bezdanu 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video: Saobraćajni kolaps u jutarnjem špicu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar