Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Građani koji su pretrpeli štetu na objektima nakon tehničko-tehnološke nesreće u kompaniji „Sloboda“, istu mogu prijaviti na šalterima pisarnice Gradske uprave grada Čačka, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Pisarnica će raditi ponedeljkom, sredom i petkom od 7 do 17 časova, a utorkom i četvrtkom od 7 do 15 časova.

Radoš Jugović iz Gradske komisije za procenu štete rekao je ranije za RTS da je najveća šteta na krovovima i prozorima privatnih objekata i pozvao građane da prijave svaku nastalu štetu.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

“ Uglavnom su polupana stakla na prozorima, na krovovima poremećeni crepovi, ponešto razbijenih crepova, ekipe koje su bile juče i danas su na terenu. Utvrdićemo štetu narednih nekoliko dana. Građani se danas već javljaju gradskoj upravi da prijave štetu, tako da su sve te aktivnosti u toku“, dodao je Jugović.

Rukovodstvo fabrike još se nije oglasilo povodom eksplozije koja se dogodila u subotu uveče i požara koji je sinoć izbio na brdu u fabričkom krugu, u blizini šume.

Oko desetak Čačana protestovalo je u nedelju ispred zgrade Gradske uprave zbog incidenata u toj fabrici koji su, prema njihovoj oceni, ugrozili živote meštana u okolini fabrike.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar