Preminuo mali Bogdan Gicović koji se hrabro borio sa tumorom

Društvo 22. sep. 202121:20 > 21:28
Podeli:
Bogdan Gicović
Bogdan Gicović Foto: Humanitarna fondacija Budi human

Bogdan Gicović (6), koji je bolovao od specifičnog oblika tumora u maloj karlici, preminuo je danas, objavili su ovu tužnu vest na Fejsbuk profilu članovi njegove porodice.

„Nakon tri godine, dva meseca i sedam dana surove borbe sa nepobedivom bolešću, naš Boba danas je preminuo… Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa“, napisao je Bogdanov otac na Fejsbuku.

“ Odlazi kao vitez, šampion, kao dečak koji je Boga uvek nosio u svom srcu i čije je ime nosio u svom imenu. Hvala svima što ste bili uz nas i uz Bobu. Hvala što ste pomagali, molili se i delili sa nama i dobro i loše. Srešćemo ga opet svi, na nekom lepšem mestu i u neko bolje vreme. AMIN“.

Podsećamo, Bogdan je rođen 2015. godine u Zaječaru i bolovao je od tumora u maloj karlici – Rabdimiosarkoma. Prošao je kroz pedeset i dva ciklusa hemioterapije, dvadeset i osam dana zračenja, kao i delimične operacije tumorske mase. Međutim, polovinom maja tumor se ponovo aktivirao, a pojavile su se i metastaze na levom plućnom krilu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar