Kragujevčanka Ana Miletić već jednom je ujedinila srpsku javnost kako bi dobila mogućnost da u Japanu primi inovativnu terapiju za lečenje najagresivnijeg oblika tumora na mozgu. Ana je dobro odreagovala na šest doza leka Delytact i tumor je počeo da se povlači. Sada je ponovo potrebno da se ujedinimo, jer za nastavak Aninog lečenja nedostaje još 250.000 evra. Idemo svi, još jedan krug za Anu – SMS 1321 na 3030.

Pre godinu dana Kragujevčanki Ani Miletić (40) dijagnostikovan je Glioblastom multiforme – najbrže rastući tumor na mozgu. Od decembra Ana se u Tokiju bori protiv najsmrtonosnijeg tumora, protiv kojeg donedavno niko na svetu nije imao nikakve šanse.

Japanski naučnici otkrili su lek Delytact, koji je posle višegodišnjeg kliničkog ispitivanja odobrila državna japanska agencija za lekove, a uspešnost izlečenja je 92 odsto pacijenata koji su učestvovali u kliničkoj studiji.

Za Anino lečenje građani Srbije i dijaspore prikupili su 400.000 evra, a u decembru prošle godine u Univerzitetskoj klinici u Tokiju primila je prvu dozu. Ona je ujedno postala i prvi pacijent van Japana koji je dobio ovu spasonosnu terapiju.

Foto: Privatna arhiva

“Prvih par meseci sve je delovalo beznadežno. Prve četiri doze, snažni tumor nije ni osetio, a terapije su je sve više slabile. Međutim, peta doza koju je Ana primila krajem aprila, bila je prekretnica u lečenju. Posle pete i šeste doze – tumor je počeo da se povlači. Troškovi hitnog daljeg lečenja prevazilaze do sada prikupljenu sumi za čak 250.000 evra”, objavljeno je na Facebook stranici Za Anin život.

Sa Anom u Japanu je i njen rođeni brat Đorđe Bojović, koji je preko društvenih mreža apelovao na sve humane ljude da pomognu njegovoj sestri da nastavi lečenje.

Foto:privatna arhiva

“Ana je primila svih šest doza željno iščekivane terapije. Trenutno se oporavlja. Neophodno je dalje lečenje već sada u junu i potrebna su dodatna finansijska sredstva. Želim da vam se zahvalim na svoj pomoći koju ste nam pružili do sada i da zamolim da omogućite Ani da i dalje nastavi svoje lečenje i da dobije šansu za život”, apelovaje je Đorđe, pozivajući  sve ljude dobre voje da dosadašnja terapija i borba ne budu uzaludni.

Podsetimo, Kragujevčanka Ana Miletić (40) prošle godine je ‘‘iz punog zdravlja‘‘ dobila strašne glavobolje, a pregledom na koji je otišla, nadajući se da nije ništa, otkriven joj je zloćudni tumor na mozgu Glioblastom multiforme – gradus 4.

U Srbiji je operisana, prošla kroz hemio i radio terapiju, a kada su u našoj zemlji iscrpljene sve mogućnosti, građani su “uskočili” i za samo dve nedelje prikupili 400.000 evra za Anin odlazak u Japan.

Sada je potrebno da se još jednom ujedinimo.

Foto: Budi human

Ani možemo da pomognemo slanjem SMS poruke 1321 na 3030 i uplatom na sledeće račune:

Uplatom na dinarski račun

160-6000001421741-13
Uplatom na devizni račun:
160-6000001422106-82
IBAN:
RS35160600000142210682

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

BONUS VIDEO: Ana Miletić ne može na lečenje u Japan – situacija je alarmantna, porodica očajna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar