Foto: Fondacija Humanost bez granica

Vuk je po rođenju dobio krvarenje na mozgu, koje je prouzrokovalo cerebralnu paralizu. Da bi mogao da ide na terapije, operacije, preglede u Srbiji i inostranstvu i različite vrste tretmana, potrebna mu je pomoć svih nas.

Petogodišnji Vuk je treće dete u porodici Jošović. Prevremeno je rođen u 24 gestacijskoj nedelji trudnoće. Posle rođenja, Vuk je nekoliko dana proveo u Kragujevcu na Institutu za neonatologiju, a zatim je prebačen na Institut u Beogradu, u kojem je proveo tri i po meseca. U tom periodu je dobio krvarenje na mozgu, koje je izazvalo trajne posledice i Vuk dobija dijagnozu cerebralne paralize. Od decembra 2020. godine ima i epilepsiju.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Sredstva su mu potrebna za rehabilitaciju, operacije, fizikalne tretmane, ortopedska pomagala, kontrolne preglede u Srbiji i inostranstvu, tretmane matičnim ćelijama, opremu za vežbanje, logopedske i defektološke terapije, putne troškove i smeštaj.

PROČITAJTE JOŠ

Vukova mama je samohrani roditelj i zbog Vukovog stanja nije u mogućnosti da se zaposli i da sama finansira neophodne tretmane. Zbog toga poziva sve ljude dobre volje da pomognu Vuku u njegovom napretku tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 98 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Kako pomoći Vuku:

Dinarski račun: 160-6000001465563-79

Devizni račun: 160-6000001467388-36

IBAN: RS35160600000146738836

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

BONUS VIDEO Zdravo Misli: Dečje ortopedske bolesti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar