Pomozimo porodici čačanskog heroja, dr Slobodana Blagojevića

Društvo 16. Jan. 202111:23
Share:
Foto: Televizija Galaksija 32

“Quantox fondacija“ pokrenula je akciju kako bi porodici preminulog čačanskog lekara Slobodana Blagojevića bilo omogućeno da otplati stambeni kredit. Ovaj hrabri čovek se dve sedmice borio sa koronavirusom i nažalost izgubio je bitku sa opakom bolešću 29. decembra 2020. godine. Bio je upravnik privremene kovid bolnice - Plava hala u Atenici.

Piše: Ljubica Sokić

Ne srećemo često prave heroje. Upravo to je bio doktor Slobodan Blagojević, specijalista urgentne medicine iz Čačka. koji je spasao mnoge živote tokom epidemije koronavirusa, navode iz ove fondacije.

“Porodica doktora Blagojevića – njegova deca Uroš i Ana, supruga Katarina, roditelji i brat su pored velike žalosti suočeni i sa finansijskim problemom. Iz tog razloga Vas pozivamo da im zajedničkim snagama pomognemo u ovim teškim trenucima i prikupimo novčana sredstva koja će porodica iskoristiti za otplatu stambenog kredita koji je doktor podigao. Novac možete uplatiti na tekući račun banke Intese 160-6000000831738-63 na ime Đorđa Blagojevića. Ili na tekući račun naše fondacije 160-6000000765134-55 a mi ćemo sva sredstva preusmeriti porodici”, stoji u obrazloženju fondacije.

Nedavno je i gradonačelnik Čačka, Milun Todorović predložio da Ulica 7 u tom gradu, koja se nalazi nedaleko od čačanske Opšte bolnice ponese ime ovog velikog borca za ljudske živote, dr Slobodana Blagojevića.

Inače, prema dostupnim podacima, boreći se za živote građana u doba korone u Srbiji je preminulo više od 70 lekara i 35 medicinskih sestara i tehničara.

* * *
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Your comment