Foto: Privatna arhiva

Humanitarna Fondacija Pokreni Život pokreće veliku akciju pomoći porodici Stojković iz sela Draškovac, opština Leskovac. Oni su pozvali ljude da pomognu u adaptaciji i renoviranju kuće.

Porodicu Stojković iz sela Draškovac čine majka Tijana(23), otac Miljan (28), ćerke Leonora(7), i Lena (5), i sin Nikola(1).

„Ujela me zmija dok sam spavala sa bebom od par meseci“, ispričala je majka Tijana koja je pored teškog detinjstva bila i žrtva trafiking-a.

Teško detinjstvo, žrtva trafiking-a i nemaština je sudbina mlade Tijane, majke troje dece, koja se svakodnevno bori sa svojim suprugom Miljanom, da deci obezbedi život kakav ona nije imala.

„To se desilo preko noći, osetila sam da me je pecnulo, ali pomislila sam da je možda komarac jer mi je prozor bio otvoren. Ujutru sam primetila da mi je ruka natečena, i posle sat vremena pronašla sam zmiju pored kreveta. Traume i strahovi su još tu, mada se čovek navikne vremenom“, ispričala je Tijana bizarnu priču koja se dogodila pre par meseci.

Otac Miljan je rekao da su prostorije u ovoj kući neuslovne za život.

„Tu smo gde smo, u ove dve neuslovne prostorije, i jednu malu koju sam uspeo da, koliko toliko, sredim pomoću kredita. Plafon je ispucao, kuća nam je puna vlage, nažalost nemamo više nikakvih mogućnosti da sredimo kuću“, rekao je otac Miljan.

Dinarski račun 165-7010855807-48 – Addiko banka, 160-6000000838286-13 – Banka Intesa

IBAN RS351657010855831-73

PayPal paypal.me/pokrenizivotsrb

SWIFT/BIC HAABRSBG

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar