Čačani, pomozimo maloj Srni da dobije najvažniju bitku

Društvo 27. jul. 202113:24 > 13:28
Podeli:
Srna Dragojević Foto:Budi Human

U četvrtak, 29. jula sa početkom u osamnaest časova na Gradskoj plaži u Čačku biće organizovan humanitarni koncert za devojčicu Srnu Dragojević staru jedanaest meseci, kojoj je odmah po rođenju dijagnostikovan Daunov sindrom.

Krajem marta 2021. godine usledio je još jedan šok za Srnine roditelje i brata. Na Institutu za zaštitu majke i deteta Srbije ‘’Dr Vukan Čupić’’ Srni je uspostavljena dijagnoza MSD mijelodisplastični sindrom (grupa povezanih poremećaja koštane srži). Da bi naša mala sugrađanka pobedila ovu bolest potrebno je što pre početi sa lečenjem.

Njoj je neophodna pomoć za terapije i transplataciju koštane srži, budući da lek za njenu progresivnu bolest ne postoji.

Srna Dragojević Foto:Budi Human

„Čačani će na Gradskoj plaži moći da pomognu i da uživaju uz dva rok benda „Oldman brothers band”, „Funk Off” i orkestar za veselja „Šešir moj”. Oni će se na sceni tokom humanitarnog koncerta smenjivati na svakih sat i po. U ovoj humanitarnoj akciji učestvovaće kafići „Green šank”, „Kafe Mona”, „Havana”, „Kafe Kapetan”, kao i SC „Mladost”. Deo novca od ostvarenog pazara biće usmeren za Srnino lečenje, a biće postavljene i kutije za priloge“, izjavila je Katarina Novković, iz organizacije ove akcije za pomoć maloj Srni.

Srna Dragojević Foto:Budi Human

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar