Slika saopštenje SBB pickbox TV
Foto: SBB

Holivudske premijere, vanvremenske evropske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije za celu porodicu do sada su SBB korisnici mogli da gledaju u Pickbox Now katalogu u Video klubu, a od danas su premium serijski i filmski sadržaji dostupni i na TV kanalu.

Na Pickbox TV se trenutno prikazuju premijera britanske krimi serije Seme sumnje, kao i najbolje epizode kultne serije Poaro – Smrt na Nilu i Ubistvo u Orijent Ekspresu.

Povezane vesti:

Od 3. maja premijerno počinje sa prikazivanjem najpoznatija danska dramska serija Ubistvo (The Killing), koja je osvojila nagradu BAFTA i nominovana je za Emi. Na programu se nalazi i serija Spasi me (Save Me), dobitnica nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine, kao i još jedna odlična skandinavska krimi serija Crne udovice. Od 24. maja u večernjem terminu počinje emitovanje dramske serije Duboka voda.

Uz odlične premijere, SBB korisnici mogu da gledaju i legendarnu britansku kriminalističku seriju Inspektor Mors i uživaju u filmskim večerima svakog radnog dana u 21 čas, uz naslove za celu porodicu kao što su Dorijan Grej, Iscelitelj, Letnja ljubav, Melodija srca (August Rush) serijal filmova Zagonetke pravog Šerloka Holmsa, najbolje svetske putopise, emisije o neobičnim životinjama ili dokumentarce o najboljim kulinarskim receptima.

Pickbox TV dostupan je SBB korisnicima na EON i D3 platformama od Start paketa na poziciji 81 i Total TV korisnicima od Extra pakata na poziciji 108.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar