Novi Pazar dnevne novine Nova
Dnevne novine Nova u Novom Pazaru Foto:Irfan Ličina/Nova.r

Treći broj dnevnih novina "Nova" danas je na kioscima, zbog velikog interesovanja tiraž je znatno uvećan ali ako je sudeći po sagovornicima iz Novog Pazara još uvek nedovoljno veliki, s obzirom na to da se na trafikama u centru sandžačke regije jedva može naći jedan ili dva primerka.

Džanan priča da je juče obišao ceo centar grada rano ujutru i da nigde nije mogao da kupi svoj primerak.

„Na jednoj trafici kaže rednica da su došla samo dva broja i da ih je kupio neki penzioner i da nema više primeraka i ako je potražnja ogromna, na drugom kiosku radnica kaže da nije došao nijedan primerak, na trećoj samo dva, stičem utisak da je došlo možda svega 100 primeraka, što je za grad sa 120.000 stanovnika, od kojih je veći deo željan istine koju plasira Nova.rs veoma malo“, rekao je Džanan B. za naš portal.

S obzirom na to da su samo srećni mogli kupiti primerak novina, Nova.rs organizovao je karavan istine koji je danas obišao sve veće gradove u zemlji uključujući i Novi Pazar. Građani Novog Pazara sa oduševljenjem su prihvatili novine „Nova“, kažu da su pratili celu situaciju oko štampanja i da im nije jasno zašto ne mogu kupiti novine na trafikama, među njima je i Ćamil Slezović. On je hteo da plati primerak novina volonteru koji je besplatno delio novine.

Novi Pazar dnevne novine Nova
Sead Krlić čita dnevne novine Nova u Novom Pazaru Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

„Ceo dan tražim novine da kupim, sve sam obišao i nigde ih nema. Vi ste prvi pisali o stvarima u Pazaru pre godinu dana, preko vas se čula istina, samo preko vašeg portala ja od tada pratim vesti“, rekao je Ćamil i uz domaću kafu nastavio da uživa u čitanju novina „Nova“.

Sead kaže da je jedva dočekao da prelista primerak novina „Nova“ i kaže da će primerak novina poneti kući, kako bi svi mogli da čitaju s obzirom da i otac i brat već tri dana pokušavaju da dođu do primerka, ali bezuspešno.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar