Kraljevo karavan podela novina Nova
Kraljevčani i dnevne novine Nova Foto:Nova.rs

Ako je po one dve izreke: Po jutru se dan poznaje i "Nomen est omen", ili ti "Ime je znak", onda će dosta Kraljevčana biti verni čitaoci novine "Nova".

Današnji, treći broj novina „Nova“ je, za razliku od predhodna dva dana,dostupniji i poznatiji Kraljevčanima, što se može videti kako na prodajnim mestima štampe tako i po reakcijama građana prilikom ulične akcije u centru grada.

„Cena svakako, ali i dostupnost, kao i navike dela građana koji ostaju verni štampi, iako se sve više čita preko interneta uticaće presudno na tiraž vaših novina“, rekao nam je Miroljub M. penzioner iz Kraljeva koga smo zatekli kako, u kafeu „Aleksandar“ kako prelistava najnoviji broj „Nove“ .

Kraljevo karavan podela novina Nova
Kraljevčani i dnevne novine Nova Foto:Nova.rs

„Nadam se da shvatate ime ‘Nova’ i kao obavezu da ponudite, ne samo nove istinite informacije, nego i neke nove uglove viđenja naše, ne baš vedre, svakodnevice“, zaključio je ovaj penzioner koji, kaže, bar neko vreme, čita svu novu štampu dok se ne (raz)uveri koliko ona, verodostojno predstavlja stvarnost.

I drugi građani Kraljeva kojima je „Nova“ danas predstavljena, u direktnoj komunikaciji, u pešačkoj zoni, reagovali su manje-više isto. Znatiželju da otkriju šta je „Nova“ brzo je zamenila zainteresovanost da prelistaju sadržaj i potraže ono što ih, posebno, interesuje.

Kraljevo karavan podela novina Nova
Kraljevčani i dnevne novine Nova Foto:Nova.rs

Svi su, bez izuzetka, posle prvog, brzog, prelistavanja pohvalili raznovrsnost sadržaja.

(Autor: Z.N)

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar