Foto:printscreen/facebook.com/nedavimobeograd

Nastavlja se bahato ponašanje komunalnih milicajaca, ističe Inicijativa "Ne davimo Beograd" .

„‘Oko sokolovo’ namenjeno upravo kažnjavanju nepropisno parkiranih automobila, ponovo je primećeno nepropisno parkirano i još jednom ispred kockarnice, gde smo ga primetili i u julu ove godine“, navodi „Ne davimo Beograd“.

Kako nam javljaju građani, nastavlja se bahato ponašanje komunalnih milicajaca. "Oko sokolovo" namenjeno upravo…

Posted by Ne davimo Beograd on Недеља, 11. октобар 2020.

Rad komunalne policije se, kako se ističe, pokazao toliko lošim i kontraproduktivnim da je treba ukinuti, a njeno polje rada preispitati i redefinisati.

„Videli smo da ova služba ne samo da ne odgovara potrebama građana, već da su i sami često u prekršaju ili bahatom kršenju zakona“, ističe Inicijativa „Ne davimo Beograd“.

Sistem elektronske kontrole nepropisnog parkiranja, pod nazivom “Oko skolovo”, podrazumeva korišćenje specijalno opremljenih vozila marke “Range Rover”, a njihovu upotrebu zamenik gradonačelnika Goran Vesić, obrazložio je potrebom da komunalni policajci pokažu “autoritet države”.

Kako je objavila Nova.rs, javna nabavka beogradskog Parking servisa za kupovinu džipova “Range Rover”, raspisana je sa ciljem kako bi posao dobila firma “British Motors”, čiji je vlasnik član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Ostoja Mijailović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare