Pokreni se Foto: Nova S

Gledaoci će od sutra imati priliku da uživaju u novinama koje im donosi vikend izdanje jutarnjeg programa televizije NOVA S.

Pored toga što emisija menja ime u „Pokreni se“, Danilu se u studiju pridružuje poznata voditeljka Ana Mihajlovski koja će ubuduće zajedno sa njim raditi vikendom.
Ana je jedno od najharizmatičnijih TV lica a tokom svoje višegodišnje karijere vodila je brojne emisije: „48 sati svadba“, „Leteći start“, X faktor“, „Ja imam talenat“, „Veliki brat“ …. a gledaoci je pamte i po učešću u serijalu „Jednostavan život“.

Pokreni se Foto: Nova S

Sada ćemo je gledati u jednoj drugoj ulozi, a kako kaže nestrpljiva je da počne da se budi sa gledaocima NOVA S televizije. „Navežbala sam nespavanje usled iščekivanja našeg prvog zajedničkog jutarnjeg programa. Ja ću sigurno uživati, nadam se da će ova ’pokretačka’ promena prijati i gledaocima“.

„Najbolje stvari u životu se dešavaju spontano i neplanirano, tako je izgledao i početak razgovora i saradnje sa Anom. Jedva čekam da je gledaoci Nove vide u jutarnjem izdanju, i nadam se da ćemo uspeti da ih pokrenemo“, poručuje Danilo Mašojević.

Gosti prve emisije „Pokreni se“ u subotu od 7 časova biće Savo Manojlović sa kojim prelistavaju štampu, dr Katarina Bajec koja objašnjava kako nastaje putna mučnina. Sa Lidijom Piroški, Igorom Velićem i Goranom Tominom razgovaraće o saobraćajnoj kulturi u Srbiji, zbog čega smo najglasniji za volanom.

Takođe, „Pokreni se“ donosi i uživo javljanja iz Velikoj Britaniji gde je u toku proslava Platinastog jubileja Elizabete II ali i vodi gledaoce u Highlander avanturu na Staru Planinu.
Voditeljski par obećava da će tokom leta biti dosta zabavnih sadržaja u emisiji, a da gledaoce iznenađenja očekuju tek od jeseni.

Bonus video – Vuk Vidor: Moje fotografije su surova realnost i umetnost

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar