U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte, Skandalozan pravilnik o dodeli pomoći: “Za decu lekara umrlih od kovida Komora nema novca”.

Poslednja doktorka preminula je od korone pre više od 180 dana, a zahtev za dobijanje donacije od 40.000 dinara godišnje, koliko je predviđeno novim pravilnikom, može da se podnese u roku od šest meseci od smrti.

Saznajte zašto građani Srbije toče najskuplji dizel i benzin u regionu u tekstu: “Država preko goriva krpi rupe u budžetu”.

“Zbog rasta dolara u odnosu na evro, ali i pojeftinjenja barela nafte, gorivo bi trebalo značajno da pojeftini, ali se kod nas iskoristilo ograničenje cene kako bi se dodatno popunila kasa”, kaže Milan Rakić, iz Udruženja vlasnika privatnih pumpi.

Pročitajte i šta otkrivaju imovinske karte pojedinih poslanika.

“U odnosu na prethodni saziv, primanja su porasla pojedinim naprednjačkim uzdanicama kao što su Biljana Pantić Pilja, Nevena Đurić, Lav Grigorije Pajkić.”

Partizan može da izgubi stadion i ime.

“Klub koji istupi iz Sportskog društva gubi pravo na korišćenje zajedničkog naziva Partizan, grba JSD Partizan, a samim tim i pravo na korišćenje zajedničke imovine”, poručuju iz sportskog društva.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Rusi nastavljaju da beže u Srbiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar