U novinama "Nova", u utorak, pročitajte kako je vozilo MUP pod rotacijom izazvalo nesreću u tekstu "Vulinova pratnja divljala, okrivili povređenog mladića".

Otac povređenog mladića tvrdi da se „audi“, u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova, kretao brzinom od 160 kilometara na čas.

Ekipa „Nove“ bila je u Rožancima, gde kompanija „Ziđin“ u okolini Barajeva traži cink i olovo, a narod je zbog toga ogorčen.

„Pitali smo ih kako možete da ulazite tako na privatne posede, a oni su nas upitali zašto ih nismo ogradili ako je reč o privatnom vlaništvu“, navodi Radivoje koji ore njivu u dolini u kojoj su obavljana istraživanja.

Reditelj Srđan Dragojević za „Novu“ kaže da ne bi bilo časno da kaže – ne, na ponudu Zdravka Ponoša da bude njegov savetnik za kulturu, dok Danilo Ikodinović, koji je u timu Vladete Jankovića za Beograd, kaže da se vlast ponaša primitivno i kukavički.

„U redu, veliki si, hrabar si, ti možeš sa svima i možeš sve. Hajde sad kad imaš protivkandidata Zdravka Ponoša, koji je, po mom mišljenju sjajan, izađi i suoči se sa njim“, kaže Ikodinović i navodi da bi bilo dovoljno da Vučić jednom izađe na duel sa Ponošem, na RTS-u i da bi građani videli šta bi se dogodilo.

U „Novoj“ pročitajte i kako je talentovani fudbaler Partizana Luka Subotić, zbog kašnjenja od jednog minuta, ostao bez transfera u Torino.

BONUS VIDEO: Utisak nedelje Zdravko Ponoš, Dušan Teodorović i Tanasije Marinković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar