U novinama "Nova", u sredu, pročitajte šta se krije iza iznenadnog odlaska ministra policije u Moskvu u tekstu "Vulin u Rusiji – Vučićev prst u oko Evropi".

“Vulinova poseta Moskvi zapravo je ’PR šou’, koji će imati veoma negativne posledice po pozicije Srbije u pregovorima o statusu Kosova“, procena je Klemena Grošelja, poslanika Evropskog parlamenta.

Sanda Rašković Ivić u razgovoru za novine Nova poručuje: “Ne bi me začudilo da se na proleće formira koncentraciona vlada”.

’Pumpanje’ priče o egzodusu i ’oluji’ na Kosovu je zastrašivanje naroda. Ako tog egzodusa ne bude, što god uradio, predao ili kapitulantski prepustio, Vučić izlazi kao pobednik, jer je sprečio krvoproliće i sukob”, navodi Rašković Ivić u intervjuu.

Saznajte koja su tri načina za obezbeđenje učešća za stambeni kredit.

“Da bi odobrile pozajmicu, većina banaka uglavnom traži zalog od 20 odsto, što predstavlja prepreku za veliki broj građana Srbije.”

Srđan Koljević, reditelj i scenarista, u razgovoru za naš list govori o nagradi „Gordan Mihić“, novoj seriji koju radi za evropsko tržište i velikanima domaćeg glumišta,

Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner, vraća se na male ekrane na televiziji Nova S.

“Mnogobrojni fanovi ovog kviza, koji će od septembra ponovo startovati, tvrdili su prethodnih dana da bez Zeke kviz neće biti “to nešto” posebno.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Otkrivamo ko je voditelj emisije Milioner

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar