Novine "Nova", od petka, pišu o skandalu u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ gde je 600 beba umesto vakcina dobilo fiziološki rastvor.

„Deca su bezbedna, primila su samo rastvor kojim se rastvara supstanca, a be-se-že cepivo će primiti u narednom periodu“, kaže nova ministarka zdravlja Danica Grujičić, a Tužilaštvo traži da policija ispita slučaj.

„Nova“ objavljuje kako je Advokatska komora Beograda tek posle godinu dana pokrenula disciplinski postupak protiv advokata Vladimira Đukanovića zbog intervju koja je uradio sa svojim klijentom Predragom Koluvijom, inače vlasnikom imanja „Jovanjica“.

Tokom disciplinskog postupka biće utvrđeno da li je Đukanović počinio težu povredu dužnosti advokata, a postupak bi trebalo da se završi u roku od dve godine od spornog intervjua, nakon čega bi nastupila zastara, piše list.

Pod naslovom „Pričaju o energetici, a hoće da grade osam stadiona“ novine analiziraju šta bi trebalo da budu prioriteti Vlada Srbije u mandatu koji je oročen na godinu i po dana.

Analizirajući kakve je posledice sukob u Ukrajini ostavio na rusku industriju, list ocenjuje da je „Gasprom“ najveća ekonomska žrtva rata.

U tekstu „Školarci, gužva i japanski stripovi“ ekipa „Nove“ proverava kako izgleda dan na prvom Sajmu knjiga posle epidemije korone.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Vučić se iznervirao na konferenciji, a onda je nastupila neprijatna tišina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar