U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte kakva sudbina čeka Evroprajd u Beogradu, u tekstu “Vulin bi da zabrani, Vučić i Brnabićeva se kolebaju.”

“Sagovornici našeg lista napominju da će država u narednih sedam dana doneti konačnu odluku o tome da li će dozvoliti održavanje šetnje i da će je saopštiti Vlada Srbije. Više od 30 ličnosti iz sveta politike i nevladinog sektora doputovaće u Beograd, stižu Bilčik, Rajndke, Mijatović…”

Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno, poručuje u razgovoru za naš list: “I nova Vlada Srbije biće marionetska”.

“Verujem da će Vučić u jednom trenutku biti prinuđen da uvede neke elemente sankcija Rusiji. Kako bi smanjio štetu po sopstveni rejting u biračkom telu, u tu odluku će uvući čitav Parlament, ne samo Vladu”, kaže Biljana Stojković.

Reporteri našeg lista sa Srbima na severu Kosova, koji ističu “Platićemo struju samo da je bude”.

“Srpska domaćinstva će, prema najavama, od januara morati da izmiruju račune za električnu energiju, ali nije jasno kako će se to izvesti jer strujomeri ovde gotovo da i ne postoje.”

Čitajte o problemima sa kojima se suočava đak prvak Matija, koji je rođen sa spinalnom mišićnom atrofijom, zato što mu je odeljenje smešteno na spratu, a u školi ne postoji odgovarajuća rampa kako bi mogao da stigne do učionice.

Na stranama kulture očekuje vas intervju sa glumicom Brankom Katić.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Veljanovski: Komercijalne televizije favorizovale vlast i pre i posle izbora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar