Novine „Nova“ od četvrtka objavljuju koja je to poslednja linija odbrane Beograda posle dogovora u Briselu. U vladajućoj koaliciji za „Novu“ su rekli da bi u Mapi puta trebalo da bude obrazložena svaka tačka sporazuma, uključujući i onu o međunarodnim organizacijama.

Pod naslovom „Zamajavanje naroda u udarnom terminu“, list piše kako je Vučić na javnom servisu vređao inteligenciju građana.

„Pacijenti dugo čekaju, lekari padaju s nogu“, naslov je priče iz Instituta za onkologiju i radiologiju.

„Suteren, prizemlje, prvi sprat, drugi, treći, četvrti – gužva! Na koju god stranu da se okrenete, u kom god pravcu da pogledate, na svakom spratu, u svakoj čekaonici i hodniku, iza svakog ugla, sede, stoje, šetaju, oboleli koje je nemoguće prebrojati“.

List se bavi i jednim od najvećih skanadala u srpskoj kinematografiji: „Umesto filma o herojima, ‘Košare’ postale afera“.

Rasplet se ni posle tri godine ne nazire i niko i dalje ne zna da li će film i serija o čuvenoj bici na karauli iz 1999, posle Balše Đoga i Miroslava Lekića, dobiti novi scenario i reditelja.

Počinje rasplet Evrolige: „Zvezdi gori u Minhenu, Partizanu zicer u „Areni“.

Uoči večerašnjih nastupa list piše da je ovo možda i odlučujuće kolo za „večite rivale“ u Evroligi, nakon kog bi slika o top 8 mogla da postane jasnija.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Vučić se hvali i preuzima zasluge za Olimpijske medalje